Kontjes

Gewoon kontjes, en meer...

Kunnen We Het Even Over Kontjes Hebben?

Dit is dan weer zo een kont die ik niet op social media kan posten want te bloot, en daarom is deze site er ook, en toch, toch heb ik het gevoel dat ik iets mis. Oh en de kontjes zijn ook bijna op. Jullie sturen niks in, dat is ook niet zo erg want jullie runnen deze site niet. Maar, de maar die er altijd is, je kan gewoon kontjes sturen naar, webmaster en dan @kontj.es of zo. Dat werkt wel. Waarschijnlijk.

Kijk, luister, in 1999 ontdekte ik BB code, op web-log (bah viesbah) een versimpelde html en toen probeerde ik html te leren, omdat je altijd meer wil weten, en kwam ik erachter dat er ook java en php en ruby en C+ en weet ik veel wat er allemaal nog meer is. Pascal en Ook ook. Dat is een beetje hetzelfde. Het web is makkelijker geworden én moeilijker omdat iedere hansworst nu recht op een plek heeft. Dat is goed, en fout. Vrijheid is goed. Troep is slecht.

Juist. Kontjes dus. We zullen blijven posten. Kleine kontjes, dikke billen, soms een flinke reet, en af en toe gewoon een mooi sexy plaatje, met tetten, of niet eens dat. Dat was vast de moraal van het verhaal. Mooie plaatjes en een flinke diversiteit want iedereen is anders.

(er zit sarcasme in deze post)

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2021 Kontjes