Kontjes

Gewoon kontjes, en meer...

Speeltjes En Meer

Tijd voor een verhaaltje…

Speeltjes

Voor mijn achtiende verjaardag had ik van een stel vriendinnen een geweldig speeltje gekregen. Althans..ze beweerde dat deze vibrator geweldig was dus ik besloot hem uit te proberen zodra iedereen naar huis was. Eigenlijk was ik al de hele avond opgewonden geweest bij de gedachte ermee mijn bed in te kruipen. En nu was het eindelijk zover.

Langzaam kleedde ik me uit en ging naakt voor de spiegel staan. Het wond me op mezelf zo te zien en ik likte behoedzaam aan de paarse vibrator. Ik bekeek mezelf terwijl ik de vibrator een flinke pijpbeurt gaf en met mijn vrije hand masseerde ik mijn borsten. Mijn tepels waren kei hard en ik werd drijfnat van mijn eigen volle d cup. Met de vibrator op de volste stand masseerde ik mijn tepels en liet ik het speeltje tussen mijn borsten glijden, mijn andere hand daalde af tussen mijn dijen. Verbaasd dat ik zo nat was dat het zelfs langs mijn benen droop, stak ik twee vingers naar binnen. Met de palm van mijn hand masseerde ik mijn opgezette klitje. Ik hield het bijna niet meer en omdat ik niks wilde missen trok ik een stoel dichterbij en zette er mijn rechtervoet op. De vibrator gleed naar beneden en beroerde even mijn clitoris, maar al snel stak ik hem ritmisch op en neer in mijn hete kutje. Het soppende geluid en het zicht wat ik had maakte me wild en na nog een paar harde stoten en met mijn tepel tussen mijn vingers kwam ik hevig klaar….ik wankelde op mijn benen…

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2021 Kontjes